Rehab Centre Heemskerk Steenhouderskwartier Edwin (10)
Edwin Glerum

Edwin heeft Fysiotherapie gestudeerd in Amsterdam. Vervolgens Manuele therapie aan de Stichting Opleiding manuele Therapie en tevens het diploma ontvangen van de International Federation Of Manual Therapists (IFOMT). Daarnaast heeft hij sportfysiotherapie gestudeerd en een Master in de Fysiotherapie behaald aan de Universiteit van Leuven. Zijn werkervaring is breed te noemen door gewerkt te hebben in het Militaire Hospitaal op de afdeling Orthopedie, in het revalidatiecentrum Heliomare en diverse particuliere praktijken. Ook is Edwin 4 jaar voorzitter geweest van de vereniging voor pluspraktijken FysioTopics om zo kwalitatief hoogwaardige Fysiotherapie een beter gezicht te geven. Zijn drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit de wens mensen die zorg te bieden, die bewezen effectief is en vernieuwend. Hij houdt van aanpakken en direct resultaat. Zijn dagelijkse motivatie haalt hij uit het verbeteren van zowel patiënten als collega’s. In zijn vrije tijd doet hij graag aan reizen, hardlopen, golfen en ondernemen.


Rehab centre Castricum Inge
Inge Rijken

Inge is in 1989 afgestudeerd aan de toenmalige “Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan”. Daarna heeft ze anderhalf jaar in een ziekenhuis in Engeland gewerkt (Lincoln county Hospital). Haar passie is patiënten met schouderklachten onderzoeken en behandelen. Zij vervult hierin een regionale functie en werkt nauw samen met de schouderorthopeed. Daarnaast houdt ze zich graag bezig met COPD patiënten, arbeidsrevalidatie en het begeleiden van mensen naar herstel en gezond gedrag. Haar drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit het voldane gevoel wanneer een patiënt weer tevreden en gezond zijn/haar behandeling kan afronden en tools heeft hoe zelf gezond te blijven. Wanneer Inge niet aan het werk is zet ze zichzelf in voor het Schoudernetwerk Kennemerland in een bestuursfunctie. Ook doet ze graag aan tennis, wandelen en tuinieren.


Rehab Centre Heemskerk Steenhouderskwartier Toos (7)
Toos Tromp

Toos heeft fysiotherapie gestudeerd aan de hogeschool van Amsterdam en is tevens werkzaam bij revalidatiecentrum Medinello. Ze wordt enthousiast als iemand door haar tips, adviezen en/of behandeling minder klachten heeft en beter kan functioneren. De diversiteit van klachten en de mensen die bij Toos komen, zorgen ervoor dat elke dag anders is. Wanneer Toos niet aan het werk is doet ze graag aan motorrijden en als het even kan gaat ze touren.


Rehab Centre Kitty (2)
Kitty de Boer

Kitty is in 1990 afgestudeerd aan de Akademie voor Fysiotherapie “Jan van Essen” in Amsterdam en heeft veel ervaring met dry needling. Haar drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit het willen begeleiden van mensen naar hun herstel, waardoor ze letterlijk en figuurlijk beter in hun vel gaan zitten. En dat geeft Kitty nog iedere dag energie. In haar vrije tijd doet ze graag aan spinning, wandelen en zit ze graag op een terras.


Rehab Centre Heemskerk Kerkweg Martijn (29)
Martijn Boots

Martijn heeft fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht en is onder andere fysiotherapeut geweest bij ADO 20.

Vanuit zijn eigen ervaringen met blessureleed en fysiotherapeutische begeleiding is Martijn het belang van ‘het zorgen voor je lichaam’ gaan inzien. Dit wil hij graag overbrengen op de mensen die bij hem onder behandeling komen, zodat een herhaling van de klachten voorkomen kan worden. Wanneer hij niet aan het werk is doet Martijn graag aan mountainbiken.


Rehab Centre Heemskerk Kerkweg Manuela (26)
Manuela Burki

Manuela heeft fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft ook een jaar in het buitenland gewerkt. Tevens heeft ze een aerobics en pilates diploma behaald.

Het werken met mensen geeft haar energie, ze geniet er dan ook erg van om samen te werken naar herstel. Als ze niet aan het werk is doet ze graag aan zumba en houdt ze ervan om te tekenen.


Daan Rehab Centre
Daan Dekker

Daan heeft fysiotherapie gestudeerd aan de Hogeschool van Amsterdam en heeft veel ervaring in de 1e lijn (particuliere fysiotherapie praktijken), maar ook in de revalidatie setting. Hij geniet ervan om mensen te coachen in bewegen en doet dit vaak binnen directe kring familie/vrienden.

De grote variatie aan mensen en klachtenbeelden maken de dag afwisselend en dit houdt het spannend. Tevens vindt Daan het een grote uitdaging om mensen aan het bewegen te krijgen en vooral ook plezier te krijgen in bewegen. In zijn vrije tijd doet hij graag aan fitness, hardlopen en wielrennen.


Rehab Centre Heemskerk Steenhouderskwartier Ruben(31) (1)
Ruben Herssevoort

Ruben is fysio- en manueeltherapeut, tevens specialist op het gebied van sportgerelateerde klachten/revalidatietraining. Hij is in het verleden werkzaam geweest als fysiotherapeut bij AZ Alkmaar jeugdteams en is momenteel werkzaam als fysiotherapeut bij KNVB jeugdteam.

De variatie binnen het beroep als fysiotherapeut is voor hem een onuitputtelijke bron van energie. Samen met de patiënt naar de individuele doelstellingen toewerken vindt hij erg leuk! Het is een dankbaar beroep.


Rehab Centre Heemskerk Steenhouderskwartier Linda (3)
Linda Nelissen

Linda is in het verleden werkzaam geweest bij voetbalvereniging Jong Holland in Alkmaar. En momenteel werkt ze binnen de Ketenzorgaanpak in de regio Midden-Kennemerland voor het regionaal aanpakken van kinderen met overgewicht.

Het is fantastisch om kinderen te zien groeien en ontwikkelen. Maar ook zelfvertrouwen te geven door de samenwerking met het gezin en andere zorginstellingen of scholen. Wanneer Linda niet aan het werk is geniet ze ervan om te tennissen, hard te lopen en tijd door te brengen met haar gezin.


Rehab Centre Heiloo Milou (29)
Milou van Riet

Milou heeft fysiotherapie gestudeerd en is onder andere gespecialiseerd in allround handtherapie. Ze heeft een tijd in de fitness gewerkt als instructeur en daarnaast is ze ook nog een jaar verzorgster geweest bij een voetbalteam.

Haar drijfveer om fysiotherapie te beoefenen komt voort uit haar wil om samen met mensen te werken. En samen met haar cliënten de (lichamelijke) klachten op te lossen. In haar vrije tijd doet ze graag aan fitness en zwemmen en heeft ze daarnaast twee verzorgpaarden.


Rehab Centre Heiloo Sebas(tiaan) (22)
Sebastiaan de Lange

Sebas heeft zijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond en is onder andere instructeur en personal trainer in een grote sportschool.

Zijn drijfveer om fysiotherapie te beoefenen is het bereiken van een optimale zelfbewustzijn bij iedere cliënt met wie hij werkt. In zijn optiek is dat dé manier om gezamenlijk de persoonlijke doelen van de cliënt te bereiken. Zijn interesse gaat verder dan alleen de fysieke stoornissen, hij streeft ernaar duidelijkheid te krijgen omtrent het gedrag van de cliënt. Het opbouwen van een vertrouwensband en het werken in een informele werksfeer geeft hem dagelijks de drive om dit beroep te blijven uitoefenen.


Rehab Centre Den Helder Kelly (1)
Kelly de Heer

Kelly heeft fysiotherapie gestudeerd op de Hogeschool van Amsterdam en is vier jaar manager geweest van een groot tennis- en fitnesscentrum waar ze veel geleerd heeft.

Het is ontzettend dankbaar om iemand van zijn of haar pijnklachten af te helpen. Vooral als ze er al heel lang mee lopen en jij ze verder kunt helpen in hun herstelproces. Wanneer Kelly niet aan het werk is doet ze graag aan handbal en tennis.


Rehab centre Susanne
Susanne Dreijer

Susanne heeft ergotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam gestudeerd. Als ergotherapeut kijkt Susanne naar de mogelijkheden in plaats van de beperkingen. Het geeft haar een goed gevoel om echt iets te kunnen betekenen voor de cliënten. Elke cliënt is anders, het probleem en de oplossing is anders, waardoor elke dag verschillend is. Wanneer Susanne niet aan het werk is doet ze graag aan fitness, reizen en lezen.


IMG_5388
Maarten Blankendaal

Maarten heeft de opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Zijn laatste externe fysiotherapeutische leerpraktijk heeft hij bij Revalidatiecentrum Heliomare in de polikliniek gelopen, dat is gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met langdurige pijn.

Zijn affiniteit voor fysiotherapie komt voort uit de sporten die hij beoefent en het gezamenlijk oplossen van de lichamelijke klachten. Het is een uitdaging om het kernprobleem van de klachten vast te stellen en gezamenlijk de persoonlijke doelen binnen de revalidatie te bereiken. In zijn vrije tijd doet hij graag aan veldvoetbal en zaalvoetbal.


P10405353
Maaike Kleywegt

Maaike heeft fysiotherapie gestudeerd bij de Thim van der Laan. Ze heeft gewerkt op veel verschillende vlakken, variërend van fitnessinstructeur, docent LO, lid van een animatieteam, kliminstructeur, klimrescuer tot fysiotherapeut.

Maaike houdt wel van een uitdaging, in dit beroep is iedere patiënt en elke dag weer een andere uitdaging. Geen klacht is hetzelfde en geen dag is hetzelfde. Ook vindt ze het heel mooi aan dit beroep dat patiënten met pijn naar je toe komen en meestal weer beter de deur uitgaan.